Angst snel weg

Angst (voor de) snelweg, angst snel weg

Soms hebben mensen zonder enige duidelijke aanleiding na het behalen van hun rijbewijs angst om zelf een auto te besturen. Soms is er wel een duidelijke aanleiding, bijvoorbeeld getuige zijn geweest of slachtoffer van een auto-ongeluk. Wanneer je, door welke reden dan ook, autorijden geheel of gedeeltelijk bent gaan vermijden en je wilt de angst die je er voor hebt gekregen overwinnen ben je bij de samenwerking tussen TranQ en ANWB Rijopleidingen de Kleijnen aan het juiste adres.

Bij TranQ krijg je psychologische begeleiding van een coach/counsellor én praktische begeleiding in de auto van een rijinstructeur om je angst voor autorijden te overwinnen. Of je nu bang bent voor het besturen van een auto in het algemeen of voor specifiekere delen ervan zoals de snelweg, tunnels, bruggen etc.

Het is wetenschappelijk bewezen dat angst en fobieën het meest effectief oplossen door exposure in vivo toe te passen, (geleidelijke) blootstelling aan de angst dus. Door de gefaseerde confrontatie met de angst en het leren ontspannen hierin dooft de angst uit.

Angst voor autorijden overwinnen vraagt een zorgvuldige, veilige aanpak. Wij bieden dat in een teamaanpak die we Angstsnelweg hebben genoemd. Omdat je angst voor autorijden snel weg kan gaan, met de juiste aanpak. Het team bestaat uit een coach/counsellor voor het psychologische deel en een rijinstructeur van een erkende autorijschool. Door overleg met elkaar, dus zeker ook met jou, krijg je precies de begeleiding die jij nodig hebt.

Hoe werkt het? Download hier het factsheet over de werkwijze om angst voor autorijden te overwinnen.

Voor examenvrees en andere angsten kun je ook bij ons terecht.

Kun je je voorstellen dat je straks weer met plezier achter het stuur plaatsneemt? Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Je kunt ons ook op Facebook vinden: Angst Snelweg.